Avdelning

Företagsförsäljning

Connect

Det här är vi!

Vårt företagsabonnemang Mjuk Biltvätt BUSINESS används idag av 2 000 företag och 10 000 tjänstebilsförare.

Vårt säljteam består av mötesbokare och säljare som tillsammans ansvarar för mötesbokning, kundbesök, uppföljning och avslut. 

Erfarenhet av telefonförsäljning, kundtjänst eller administration är meriterande men inget krav när du söker jobb hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, ambitiös och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Lediga jobb

Hittar du inget som passar dig just nu kan du alltid connecta med oss. Då vet vi vart vi hittar dig när något som passar din profil dyker upp. 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Så här säger våra medarbetare

Jag gillar de varierade arbetsuppgifterna och möjligheten att styra över min egen tid. Jag träffar folk i alla möjliga branscher. Mellan kundbesöken mellanlandar jag på kontoret för att skriva offerter och följa upp möten. Och för att träffa kollegorna så klart. Det är ett kul och socialt jobb!

Vanessa Techel Företagssäljare

Arbetsuppgifterna är varierade, man får ha många sociala kontakter och man får inblick i många delar av verksamheten. Vill man utvecklas finns alla möjligheter. Och så har vi ett väldigt fint kontor, mitt i centrala Göteborg :)

Johanna Otterstedt Mötesbokning och kundtjänst

Att jobba hos Mjuk Biltvätt 🎈

Vi vågar säga att vi är bäst i Sverige på biltvätt. Vi har funnits sedan 1997 och har tvättat över 2,5 miljoner bilar. Idag finns vi på tio platser och fler ska det bli.

Många av oss är biltvättnördar, men det finns de av oss som är mer intresserade av försäljning, siffror eller programmering. Det vi alla har gemensamt är ett intresse för att göra ett bra jobb, vara en god kollega och leverera toppenbra service.

Vi har engagerade medarbetare som trivs och stannar länge. Här är ett par av avledningarna:

  • Härliga kollegor och fin sammanhållning

  • Goda utvecklingsmöjligheter

  • Kollektivavtal och schyssta villkor

  • Gymkort

  • Roliga personalaktiviteter

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor